zakelijk

Opening, jubileum of diner?

In overleg kijken we wat het beste past bij het bedrijf en jullie  wensen. Gaan jullie liever voor een externe locatie, dan zoeken wij deze graag voor jullie op. Maar ook voor het verzorgen van live entertainment als aanvulling op het event zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Voor de invulling van het menu maken wij bij Puur Geluk zoveel als mogelijk gebruik van duurzame en verse producten, verkregen bij lokale leveranciers.

Verras je klanten, vier de successen en laat je team stralen! Wij kijken ernaar uit om samen te werken en jullie eigen idee├źn tot leven te brengen.

Wij laten jullie gasten optimaal genieten en zorgen dat het bedrijf in de spotlight staat

03

neem contact op

01

trouwen

Een bruiloft in eigen tuin, een uitgebreid diner met prachtig gedekte tafels, of een winterbruiloft.

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Samen gaan we aan de slag om jullie wensen duidelijk in beeld te krijgen. Zo komen we tot de perfecte invulling van deze speciale dag.


meer informatie

02

afscheid

Open je geheugen eens en bedenk welke geur en smaak je doet denken aan je dierbare. De appeltaart van oma, of die speciale soep met kerst. Hebben jullie misschien bijzondere eettradities? Laat de geuren en smaken binnen om terug te denken aan al deze mooie herinneringen. Hoe bijzonder om iets van deze eetherinneringen terug te laten komen in het afscheid van je dierbare en deze gerechten te delen met de mensen om je heen.


meer informatie