Puur geluk catering

Valt er wat te proosten? Heb je een mooie reden om je dierbare uit te nodigen en een speciaal moment te vieren?

Maar dan is het wel zo leuk als je zelf ook mee kan proosten en je niet de hele tijd in de keuken staat. Daar komen wij van Puur Geluk om de hoek kijken. Met je idee en budget als belangrijkste uitgangspunt creëren we een geweldig moment waar jullie met elkaar nog lang van kunnen genieten. En er is zoveel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een thuisdiner, waar we de meubels uit de woonkamer halen er een eigen restaurant in opbouwen. Koken wij in jouw keuken, serveren 

laat de kurken knallen en geniet van dit speciale moment!

een mooi diner, ruimen op en vertrekken weer. Of kies bijvoorbeeld voor verschillende foodstands in de achtertuin. De gasten lopen langs diverse buffettafels met een keuze uit heerlijke gerechten en in de relaxte sfeer van buiten zijn met elkaar, genieten jullie van een zomerse avond. Laat de organisatie aan ons over zodat je zelf de tijd en energie kan steken in het genieten van dit bijzondere moment met de mensen om je heen.
  

01

trouwen

Een bruiloft in eigen tuin, een uitgebreid diner met prachtig gedekte tafels, of een winterbruiloft.

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Samen gaan we aan de slag om jullie wensen duidelijk in beeld te krijgen. Zo komen we tot de perfecte invulling van deze speciale dag.

meer informatie

02

afscheid

Open je geheugen eens en bedenk welke geur en smaak je doet denken aan je dierbare. De appeltaart van oma, of die speciale soep met kerst. Hebben jullie misschien bijzondere eettradities? Laat de geuren en smaken binnen om terug te denken aan al deze mooie herinneringen. Hoe bijzonder om iets van deze eetherinneringen terug te laten komen in het afscheid van je dierbare en deze gerechten te delen met de mensen om je heen.


meer informatie

03

zakelijk

Staat de opening van een nieuwe winkel op de planning, komt er een mooi jubileum aan of mogen we het kantoor ombouwen naar een eenmalig restaurant voor het kerstdiner? Wij laten jullie gasten optimaal genieten en zorgen dat het bedrijf in de spotlight staat.

In overleg kijken we wat het beste past bij het bedrijf en wensen. Gaan jullie liever voor een externe locatie, dan zoeken wij deze graag voor jullie op. 


meer informatie