trouwen

Jullie gaan trouwen!

Een bruiloft in eigen tuin, een uitgebreid diner met prachtig gedekte tafels, of een winterbruiloft.

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Samen gaan we aan de slag om jullie wensen duidelijk in beeld te krijgen. Zo komen we tot de perfecte invulling van deze speciale dag.

Deze dag is een van de belangrijkste dagen in jullie leven samen, welke een weerspiegeling is van jullie liefde voor elkaar. We zorgen ervoor dat jullie met alle gasten onbezorgd kunnen genieten, laat de rest maar aan ons enthousiaste team over.

Met elkaar zetten we een onvergetelijke dag neer! Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Wat een geweldig vooruitzicht

01

neem contact op

02

afscheid

Open je geheugen eens en bedenk welke geur en smaak je doet denken aan je dierbare. De appeltaart van oma, of die speciale soep met kerst. Hebben jullie misschien bijzondere eettradities? Laat de geuren en smaken binnen om terug te denken aan al deze mooie herinneringen. Hoe bijzonder om iets van deze eetherinneringen terug te laten komen in het afscheid van je dierbare en deze gerechten te delen met de mensen om je heen.


meer informatie

03

zakelijk

Staat de opening van een nieuwe winkel op de planning, komt er een mooi jubileum aan of mogen we het kantoor ombouwen naar een eenmalig restaurant voor het kerstdiner? Wij laten jullie gasten optimaal genieten en zorgen dat het bedrijf in de spotlight staat.

In overleg kijken we wat het beste past bij het bedrijf en wensen. Gaan jullie liever voor een externe locatie, dan zoeken wij deze graag voor jullie op. 


meer informatie