Smaakbox

Zijn jullie er de afgelopen weken ook achter gekomen…  Alle ballen in de lucht houden. Misschien wel de kinderen 24/7 om je heen en je partner tussen neus en lippen door spreken? Helaas zitten we er nog even aan vast, maar gebruik in deze tijd het weekend om tijd voor elkaar vrij te maken met onze Smaakbox.

Wat zit er in de smaakbox Twee of drie gerechten voor twee personen die met een duidelijke beschrijving en een paar simpele handelingen zo op tafel staan én een fles bijpassende wijn.

Wat kost de smaakbox? Je kunt kiezen uit twee menu’s. De Smaakbox is voor twee personen en de prijs is per box.

Op dit moment kun je de smaakbox niet meer bestellen, houd de website in de gaten voor het volgende menu,

Bezorgdagen Wij bezorgen op zaterdag en is gratis in een straal van 15 km rondom Heiloo. Woon je buiten deze 15 km, ook dan komen we graag naar je toe. De bezorgkosten zijn dan €6,50. Wij houden het graag veilig voor iedereen en bewaren gepaste afstand. Daarom zetten we de box voor de deur, bellen aan en lopen weg.

Zie je het al voor je… muziek op de achtergrond, samen koken, glaasje wijn erbij, bosje bloemen op tafel, kaarsjes aan, samen de wijn proeven en ontdekken of jullie dezelfde smaken kunnen achterhalen. Daarna genieten van heerlijke gerechten in combinatie met een perfect passende en kwalitatief goede wijn. Wij weten het zeker; jullie zijn een geweldig team

De smaakbox is met veel zorg uitgezocht en zo samengesteld dat de wijn en de gerechten perfect combineren en een ultieme smaakbeleving geven. We bieden de box dan ook compleet aan, inclusief een fles wijn. Mocht je toch de voorkeur geven aan alleen het menu laat het ons dan weten, dan komt de wijn in een mooi kado verpakking zodat je de wijn weg kan geven aan iemand waarvan jij vind dat die het verdiend. Blijf thuis en zorg voor elkaar. Samen krijgen we corona onder controle.

De smaakbox is een samenwerking tussen Smaakvermaak en Puur Geluk Catering