Blog de startende ondernemer

De kogel is door de kerk, we gaan ons inschrijven.

Zenuwachtig en enthousiast scheuren we naar de Kamer van Koophandel. Het is half negen in de ochtend en het kantoor van de KvK is op de medewerkers na leeg. Daar komen wij ‘als twee zenuwachtige tieners’ snel verandering inbrengen.

We trekken ons volgnummer of meer ons geluknummer; A101, hoe toepasselijk, onze namen beginnen per slot van rekening met een A. Eigenlijk is deze hele onderneming gebaseerd op geluk en toeval. Onze ontmoeting waarbij we er bij toeval achter kwamen dat we dezelfde passie delen, daarna al de ideeën op papier zetten en daar zo gelukkig van worden. Het samenwerken met elkaar gaat zo vanzelf dat het ons af en toe verbaasd. Maar goed, terug naar de KvK, een vriendelijke medewerker ontvangt ons en neemt ons mee naar een kantoor. Daar begint de show!

Alle papieren worden ingevuld, lastige vragen worden beantwoord en er wordt door meneer de medewerker driftig getypt op het toetsenbord. Dan na ongeveer een half uur is daar het verlossende woord, jullie mogen ingeschreven worden……Een standaard formaliteit bij het starten van een bedrijf, voor ons zo een belangrijke en geweldige stap. Beide zetten we onze handtekening onder de diverse documenten en dan is de inschrijving officieel! Na maanden van wensen en dromen kunnen we het nu van de daken schreeuwen, we zijn eigenaar van ons eigen bedrijf.  Daar gaan we dan laat het avontuur maar beginnen.

Wij; Anouck en Alexandra zijn nu de trotse eigenaar van Puur Geluk Catering!